Op zoek naar een origineel bedankje

Op zoek naar een origineel bedankje? Stuur een ballon!

Je beste vriendin die altijd voor je klaar staat. Die lieve buurvrouw die altijd jouw plantjes water geeft als je op vakantie bent. De beste klasgenoot die je door het laatste studiejaar heeft gesleept. Of die ene collega die het nooit een probleem vindt om een dienst te ruilen. Er zijn wel honderd redenen te bedenken waarom je iemand wil bedanken. Maar een simpel appje of kaartje is dan veel te saai toch? Verdient die speciale persoon in jouw leven een origineel bedankje? Verras hem of haar dan met een ballon!

Home thema bedankt min

Het leukste cadeau om iemand te bedanken

Of het nu om kleine of grote momenten gaat, met onze vrolijke bedankt ballons zul je iemand echt op een leuke manier kunnen bedanken voor alles wat hij of zij voor je doet. Wij versturen onze helium ballons verpakt in een mooie doos. Zodra de ontvanger deze opent plopt de ballon naar buiten voor het ultieme verrassingseffect!

Dankjewel – Je weet wel waarom…
Jij bent goud waard
Thank you Dots upon Dots

Maak je bedankje persoonlijk!

Een origineel bedankje moet natuurlijk ook voorzien worden van een persoonlijke touch. Ook hier hebben we bij Ballonbox aan gedacht. Zo kun je jouw box personaliseren met een mooi kaartje of een lief, grappig of lekker kadootje. Wat dacht je van een schattig ‘ik vind jou lief’ figuurtje, een sfeervolle star light of een lekker snoepdoosje? Zo maak je jouw bedankje nóg wat origineler.

Ik vind jou lief! Ladybug in bag
Little star light – Je bent een schat
Cartoonmok Bedankt

Een ballon als origineel zakelijk bedankje

Ook zakelijk is het natuurlijk leuk om jouw dankbaarheid te tonen! Ben je trots op jouw team dat een belangrijke klus geklaard heeft? Of zoek je een origineel relatiegeschenk voor je trouwste klanten? Zeker in een tijd als deze, waarin heel veel mensen vanuit huis werken, is het leuk om collega’s of werknemers te bedanken met een cadeau dat makkelijk per koerier verstuurd kan worden. Ballonbox biedt een unieke zakelijke service: je kunt namelijk meerdere ballons tegelijkertijd bestellen en op verschillende data laten bezorgen. Zo regel je heel eenvoudig in een keer jouw bedankjes!

Congratulations Banner Blast
Anniversary Classic
Pensioen

Bestel eenvoudig in 3 stappen

  • Stap 1 Icon balloon min Kies een ballon
  • Stap 2 Icon card min Kies een kaartje
  • Stap 3 Icon package min Verzenden