Verjaardags Ballonnen

Kies de mooiste verjaardag ballon
Ballonbox biedt het grootste assortiment aan verjaardag ballonnen, er is voor elke jarige een leuke ballon te vinden. En voor elke leeftijd! Jong of oud, iedereen vindt het super leuk om te worden verrast op zijn of haar verjaardag.

Kies voor een uitbundige en kleurrijke happy birthday ballon, een ballon speciaal voor Abraham of Sarah of laat een speciale leeftijd ballon versturen.

Home Ballonboxen Verjaardag
Stap 01 Kies een ballon Kies een ballon

Kies de ballon die het beste past bij de gelegenheid.

Onze thema`s maken het zoeken naar de allermooiste ballon leuk en gemakkelijk.

Je gekozen filters
  • Thema: Verjaardag ×
Subthema
Ballonsoort
Opdruk
Prijs
€ 0,00 € 41,95

Verjaardag Dino

€ 12,50

Verjaardag Driehoeken

€ 12,50

Buurman & Buurman

€ 12,50

Zoo Party

€ 12,50

Bumba Gitaar

€ 12,50

Proost - Van Harte!

€ 12,50
Truck solid Vóór 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Hartelijk Gefeliciteerd

€ 12,50

Hiep Hiep HOERA (eenhoorn)

€ 12,50

Hartelijk Gefeliciteerd TOPPER!

€ 12,50

Hartelijk Gefeliciteerd

€ 12,50

Hartelijk Gefeliciteerd

€ 12,50

Verjaardag ballon versturen

Het leukste cadeau voor de jarige!
Gefeliciteerd! Is er binnenkort iemand jarig en wil je diegene eens verrassen met wat originelers dan een kaartje of een bloemetje? Denk dan eens aan een vrolijke verjaardag ballon! Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal zich echt jarig voelen!

Kies de mooiste verjaardag ballon
Ballonbox biedt het grootste assortiment aan verjaardag ballonnen, er is voor elke jarige een leuke ballon te vinden. En voor elke leeftijd! Jong of oud, iedereen vindt het super leuk om te worden verrast op zijn of haar verjaardag. Kies voor een uitbundige en kleurrijke happy birthday ballon, een ballon speciaal voor Abraham of Sarah of laat een speciale leeftijd ballon versturen. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw verjaardag ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum, zodat de ontvanger deze ook op zijn of haar verjaardag krijgt.

Maak je verjaardag ballonbox compleet met een kaartje of kadootje
Een verjaardag ballonbox is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke gefeliciteerd tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de jarige extra in het zonnetje te zetten! Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks voor de jarige bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke verjaardagballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld

87742 1