Liefdes Ballonnen

Kies de mooiste liefdes ballon
Zet jouw grote liefde eens in het zonnetje, vier een mooie vriendschap of verstuur een anonieme liefde ballonnen naar je secret crush! Ballonbox biedt het grootste assortiment aan liefde ballonnen en er is voor ieder wat wils.

Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw liefde ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum, zodat jouw geliefde deze op de gewenste datum ontvangt.

Home Ballonboxen Liefde
Stap 01 Kies een ballon Kies een ballon

Kies de ballon die het beste past bij de gelegenheid.

Onze thema`s maken het zoeken naar de allermooiste ballon leuk en gemakkelijk.

Je gekozen filters
  • Thema: Liefde ×
Ballonsoort
Opdruk
Prijs
€ 12,50 € 21,95

#1 Dad

€ 12,50

Kusje! Ik kan niet wachten om jou weer te knuffelen.

€ 12,50

I Love You Gold script Hartvormig

€ 12,50

I Love You Dots and Arrows Hartvormig

€ 12,50

I Love You Red Rose Hartvormig

€ 12,50

I Love You Script Modern Hartvormig

€ 12,50
Truck solid Vóór 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Love. Hartvormig

€ 12,50

Kiss me. Hartvormig

€ 12,50

LOVE PINK. Hartvormig

€ 12,50

Hartvormig I Love You Rood

€ 12,50

Knuffel op afstand!

€ 12,50

Liefde ballon versturen

Het leukste cadeau om de liefde te vieren
Liefde is natuurlijk het mooiste wat er is en dat mag gevierd worden! Is er iemand in jouw leven die je op een originele, lieve of grappige manier wilt vertellen dat je van hem of haar houdt? Denk dan eens aan een vrolijke liefde ballon. Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal echt verrast zijn!

Kies de mooiste liefde ballon
Zet jouw grote liefde eens in het zonnetje, vier een mooie vriendschap of verstuur een anonieme valentijnsballon naar je secret crush! Ballonbox biedt een ruim assortiment aan liefde ballonnen en er is voor ieder wat wils. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw liefde ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum, zodat jouw geliefde deze op de gewenste datum ontvangt.

Maak je liefde ballonbox compleet met een kaartje of kadootje
Een liefdes ballonbox is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje uit om jouw geliefde extra in het zonnetje te zetten. Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke liefde ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten en kadootjes. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

33909 1