BallonBox zakelijk versturen

Home BallonBox zakelijk versturen

Het leukste cadeau voor personeel of collega’s!

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor medewerkers, collega’s of als relatiegeschenk? Iemand écht verrassen doe je met een ballon van Ballonbox! Of het nu gaat om een leuke attentie voor een verjaardag, een bedankje voor iemands tomeloze inzet of een beterschapswens, er zijn genoeg momenten waarop je jouw waardering voor je collega’s, personeel of klanten kunt laten blijken.

De helium ballonnen van Ballonbox zijn de goedkoopste van Nederland en worden per koerier verstuurd. De ontvanger krijgt jouw cadeau geleverd in een mooie box. Zodra hij of zij deze opent is de verrassing compleet: de ballon vliegt er direct uit. Super leuk toch! Kies in onze webshop de leukste ballons voor onvergetelijke momenten.

Meer ballons op verschillende data versturen? Ballonbox ontzorgt
Wij snappen dat je als ondernemer druk bent. Hoe handig is het dan als je meerdere boxen tegelijk kunt bestellen en op de door jouw gekozen datum kunt laten afleveren?

Deze mogelijkheid vind je alleen bij Ballonbox. Je stelt voor een bepaalde periode vooruit de diverse verschillende boxen samen voor jouw personeel en relaties, kiest de data dat deze afgeleverd moeten worden en wij verzorgen de rest. Dat is voor jou een reuzegemak en wij kunnen je op deze manier helemaal ontzorgen.

Homeslider doos met partyballon new
Homeslider doos met bubble min

Geef de ballonbox een persoonlijke touch
Een ballon versturen is leuk, maar een persoonlijke touch maakt het natuurlijk nog leuker! Kies een mooie kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de ontvanger extra in het zonnetje te zetten.

Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Ballonbox bestellen