Goedkoop een ballon versturen

Home Goedkoop een ballon versturen

De leukste én goedkoopste ballons van Nederland!

Ben je op zoek naar een leuke, originele verrassing voor een betaalbare prijs? Bij Ballonbox vind je de vrolijkste en mooiste ballonnen voor elke gelegenheid. Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal echt verrast zijn!

Goedkope ballons van hoge kwaliteit
Bij Ballonbox kun je goedkoop een ballon versturen, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit.
Wij bieden twee soorten ballonnen aan. De folie ballon is een bekende ballon die je misschien wel kent van de kermis. Folie ballonnen zijn gemaakt van aluminiumfolie en hebben een zweeftijd van ongeveer 10-14 dagen. Daarnaast hebben we ook de nieuwe Bubble ballonnen in ons assortiment. Deze zijn een stuk groter dan een folie ballon en hebben een zweeftijd van wel 3 tot 4 weken!

Voor elke gelegenheid bieden wij een breed assortiment aan mooie ballonnen. Verras je geliefde, geef een origineel cadeau voor een verjaardag of bedank die lieve collega, er zijn ontelbare momenten waarop een ballonbox iemand echt in het zonnetje kan zetten!

Homeslider doos met partyballon new
Homeslider doos met bubble min

Maak je ballonbox compleet met een kaartje of kadootje

Een ballon versturen als verrassing is leuk, maar een persoonlijke touch maakt het natuurlijk nog leuker! Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de ontvanger extra in het zonnetje te zetten. Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Goedkoop een ballon bestellen