Betalen

Home Service Betalen

Je kunt bij ons je bestelling op diverse manieren afrekenen. Welke je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct wordt gekoppeld aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je gewend bent.

iDEAL

Paypal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

PayPal

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in Belgiƫ als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

Bancontact

Op factuur

Als zakelijke klant heb je bij ons de mogelijkheid om te bestellen op factuur. Om achteraf te kunnen betalen stellen we wel voorwaarden. Na goedkeuring van onze administratie en van een kredietverzekeraar kan hier toestemming voor worden gegeven. Als er een krediet is toegekend dan kan je eenvoudig op rekening bestellen binnen je account.

Op factuur