Ballon met kaart of cadeau versturen

Home Ballon met kaart of cadeau versturen

De leukste balloncadeaus vind je bij Ballonbox!

Stel je eens voor: de bel gaat en een bezorger staat met een grote doos voor de deur. Je maakt de doos open en een vrolijke ballon plopt spontaan omhoog. En dat is niet het enige. Er zit ook nog een lief persoonlijk kaartje en een cadeautje in de doos.

Het tovert direct een glimlach op je gezicht: 100% verrassing toch?! Een ballonbox geef je cadeau om iemand een bijzonder opfleurmomentje te bezorgen. Iedereen vindt het leuk, het is een geweldig cadeau voor alle leeftijden en je geeft écht een keer iets anders.

Maak jouw ballon persoonlijk met een kaartje of kadootje
Een ballon bestellen en laten versturen is natuurlijk heel leuk. Nóg leuker is het als je jouw ballon cadeau ook echt persoonlijk kunt maken. En dat kan bij ons! Kies een leuke kaart voorzien van een persoonlijke boodschap.

Ballonbox zal jouw tekst op de gekozen kaart printen zodat de ontvanger de boodschap bij het openslaan van de kaart direct kan lezen. Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende kaarten! Er zit dus altijd wel een geschikte kaart voor je bij.

Homeslider doos met partyballon new
Homeslider doos met bubble min

Ballon met kadootje of versiering versturen
Wij hebben voor jou een selectie gemaakt uit een groot aantal leuke kadootjes en versieringen die je kan mee kan sturen in de ballonbox. Zo creëer je een nog leukere herinnering aan een belangrijk moment. Hebbedingetjes, bruikbare artikelen zoals rompertjes en slabbetjes bij geboorte, een aardewerk mok met leuke afbeeldingen, gezellige opkikkertjes, wissellijstjes en nog veel meer. Dit zijn echte blijvertjes waar nog vaak met plezier naar gekeken zal worden. De kadootjes worden zorgvuldig verpakt bij de ballon en het gekozen kaartje zodat alles schadevrij wordt afgeleverd.

Ballon met kaart of cadeau bestellen