Ballon versturen

Home Ballon versturen

De leukste balloncadeaus vind je bij Ballonbox!

Stel je eens voor: de bel gaat en een bezorger staat met een grote doos voor de deur. Je maakt de doos open en een vrolijke ballon plopt spontaan omhoog. Het tovert direct een glimlach op je gezicht: 100% verrassing toch?! Een ballonbox geef je cadeau om iemand een bijzonder opfleurmomentje te bezorgen.

Iedereen vind het leuk, het is een geweldig cadeau voor alle leeftijden en je geeft écht een keer iets anders. Een helium ballon versturen kan gewoon online en kost je niet meer dan een paar minuten van je tijd. Snel, simpel en leuk!

Voor elke gelegenheid een ballon
Bij Ballonbox kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kleurrijke ballonnen. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, huwelijk, liefdesverklaring of een beterschapswens, met een ballonbox laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt!

De helium ballonnen van Ballonbox zijn de goedkoopste van Nederland en hebben stuk voor stuk een unieke opdruk. Kies in onze webshop de mooiste ballon die past bij de ontvanger. Geef aan op welke datum en op welk adres de ballon moet worden afgegeven en wij zorgen voor de rest.

Homeslider doos met partyballon new
82540 1

Kaartje, kadootje of versiering erbij?
Een helium ballon versturen is leuk, maar een persoonlijke touch maakt het natuurlijk nog leuker! Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de ontvanger extra in het zonnetje te zetten.

Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Meerdere ballonboxen tegelijk versturen (zakelijk gemak)
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers? Denk dan ook eens aan een mooie ballon! Wij snappen dat je als ondernemer druk bent. Hoe handig is het dan als je meerdere boxen tegelijk kunt versturen en op de door jouw gekozen datum kunt laten afleveren? Deze mogelijkheid vind je alleen bij Ballonbox.

Je stelt bijvoorbeeld voor een hele week vooruit de diverse verschillende boxen samen voor jouw werknemers of collega’s, kiest de data dat deze afgeleverd moeten worden en wij versturen de ballonnen per post. Dat is voor jou een reuzegemak en wij kunnen je op deze manier helemaal ontzorgen.

Ballon bestellen