Cijferballonnen

Kies de mooiste cijferballon
Ballonbox biedt het grootste assortiment aan cijfer ballonnen, er is voor elke leeftijd een of meerdere cijfers in een gekleurde ballon te vinden. Goud, Zilver of Brons of gewoon zwart, blauw, roze. En voor elke leeftijd, of getal! Jong of oud, iedereen vindt het super leuk om te worden verrast op zijn of haar verjaardag.

Kies voor een uitbundige en kleurrijke blauwe happy birthday 18, een ballon speciaal voor een 1ste, 2de of 3de prijs of een bijzondere oude leeftijd versturen.

Home Ballonboxen Cijferballonnen
Stap 01 Kies een ballon Kies een ballon

Kies de ballon die het beste past bij de gelegenheid.

Onze thema`s maken het zoeken naar de allermooiste ballon leuk en gemakkelijk.

Je gekozen filters
  • Thema: Cijferballonnen ×
Subthema
Ballonsoort
Opdruk
Prijs
€ 14,95 € 29,95

Cijferballon Goud 1 t/m 9 - 1 Cijfer

€ 14,95

Cijferballon 3 Jaar Verjaardag Cheeta

€ 14,95

Cijferballon 2 Jaar Verjaardag rendier

€ 14,95

Cijferballon 1 Jaar Verjaardag giraf

€ 14,95

Cijferballon Rose 1 t/m 9 - 1 Cijfer

€ 14,95

Cijferballon Blauw 1 t/m 9 - 1 Cijfer

€ 14,95
Truck solid Vóór 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Cijferballon 4 Jaar Verjaardag Toekan

€ 14,95

Cijferballon Zwart 1 t/m 9 - 1 Cijfer

€ 14,95

Cijferballon Zilver 1 t/m 9 - 1 Cijfer

€ 14,95

Cijferballon Rose Goud 1 t/m 9 - 1 Cijfer

€ 14,95

Cijferballonnen rainbow 10 t/m 99 - 2 cijfers

€ 19,95

Cijfer ballon versturen

Voor elk cijfer een ballon in meerdere kleuren en maten!
Een verjaardag of jubileum wordt direct een stuk leuker met een speciale cijfer ballon! Onze folieballonnen met cijfer zijn ideaal om een feestlocatie mee op te vrolijken en een persoonlijke touch aan je decoratie te geven. Daarnaast kunnen cijferballonnen natuurlijk ook heel goed gebruikt worden om een jubilaris of jarige te verrassen! Wij bezorgen jouw cijfer ballon in een feestelijke verpakking aan de ontvanger. Zodra deze wordt opengemaakt popt de ballon uit de doos. Het feestvarken zal echt verrast zijn met dit spontane cadeau!

Kies de mooiste cijfer ballon
Ballonbox biedt een ruim assortiment aan cijferballonnen, er is voor elke gelegenheid een leuke ballon te vinden. En voor elke leeftijd of elk jubileum het juiste cijfer! Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere cijfer ballonnen te combineren. Kies bijvoorbeeld voor de chique cijferballonnen in rose goud of zilver, de kleurrijke ballonnen waar elk kind blij van wordt of ga voor strak en elegant zwart. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw cijfer ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum, zodat je deze op tijd ontvangt om het feest mee aan te kleden. Je kunt er ook voor kiezen om de cijfer ballon direct naar de ontvanger te sturen. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau precies op de juiste dag bezorgd wordt!

Maak je cijfer ballonbox compleet met een kaartje of kadootje

Een mooi ballon cadeau is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de ontvanger extra in het zonnetje te zetten! Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke cijfer ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Large f B1 M 8 019 02