Ballon vandaag nog versturen

Home Ballon vandaag nog versturen

De leukste balloncadeaus snel bezorgd!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat op een door jou gekozen moment bezorgd kan worden? Of je nu iemand wil verrassen voor een verjaardag, huwelijk, geboorte of voor valentijn, wij bieden een vrolijk balloncadeau voor elke gelegenheid!

Kies jouw ballon en bezorgdatum

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan kleurrijke ballonnen. Je kunt kiezen uit de bekende folie ballons die tot 14 dagen blijven zweven, of de grotere bubble ballons die tot wel 4 weken het huis van de ontvanger opvrolijken. Bij Ballonbox betekent vandaag vóór 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd.

Maar of je jouw ballon nu vandaag wil versturen, volgende week of pas over een maand, alles is mogelijk. Je geeft eenvoudig de door jou gewenst bezorgdatum aan bij je bestelling en wij doen ons uiterste best dat deze op de juiste dag afgeleverd wordt.

Homeslider doos met partyballon new
Homeslider doos met bubble min

Meerdere ballonboxen met verschillende bezorgdata versturen
Will je graag meerdere ballonnen versturen en op verschillende momenten aan laten komen? Ook dat kan bij Ballonbox! Hierin zijn wij uniek in Nederland. Heel handig als je zakelijk, bijvoorbeeld voor meerdere medewerkers of relaties, een balloncadeau wilt versturen. Je stelt eenvoudig voor een bepaalde periode vooruit de diverse verschillende boxen samen, kiest de data dat deze afgeleverd moeten worden en wij verzorgen de rest. Dat is voor jou een reuzegemak en wij kunnen je op deze manier helemaal ontzorgen.

Kaartje, kadootje of versiering erbij?
Geef jouw balloncadeau een persoonlijke touch! Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de ontvanger extra in het zonnetje te zetten. Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Ballon vandaag nog bestellen