5 leuke ballon ideeën voor kinderen

De leukste verjaardag ballonnen voor kinderen

Voor kinderen is hun verjaardag de állerleukste dag van het jaar. Weken vooraf begint het aftellen, en als het eindelijk zover is genieten ze met volle teugen van alle aandacht, taart en natuurlijk van de kadootjes! Wil je jouw zoon of dochter, neefje of nichtje, buurmeisje of ander lief kind dat je dierbaar is een extra speciale verrassing geven op zijn of haar dag? Geef dan een leuke verjaardag ballon cadeau! Wij geven je ter inspiratie alvast 5 leuke ballon ideeën speciaal voor kinderen.

19905 18 300x300
55391

1. De geboorteballon

Laten we beginnen bij het begin! Er is een kindje geboren en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Om de kersverse ouders, grootouders of broertjes en zusjes te verrassen is een geboorteballon een origineel cadeau. Maak je geboorte ballonbox helemaal af met een lief kaartje, knuffeltje of ander leuk cadeautje.

Geboorte BallonBox bestellen

2. De verjaardagballon met cijfer

Een hele populaire verjaardag ballon is de cijferballon. Voor elke leeftijd hebben we de juiste ballon in ons assortiment. Van chique rose, goud en zilver tot lekker kleurrijk of juist in zachte pasteltinten: er is voor ieder wat wils. Kies de cijferballon die past bij de smaak van de jarige job en bestel deze snel en eenvoudig online.

Cijfer BallonBox bestellen
FB1 M 6 010 03 S 1 225x300
13079

3. De stoere outer space verjaardag ballon

Is de jarige helemaal fan van outer space en wil hij of zij niets liever dan astronaut worden? Dan zal de Bubble ballon Birthday Outer Space absoluut een succes zijn! Deze ballon is buitenaards mooi en blijft maar liefst 3 tot 4 weken mooi. Zo kan de ruimtevaarder in spé extra lang wegdromen bij alle astronauten, rakketten en planeten die op de ballon te zien zijn.

Space BallonBox bestellen

4. De sport verjaardag ballon

Ook voor alle kinderen die gek zijn op balsporten hebben wij de perfecte ballon in ons assortiment, namelijk de Bubble ballon Birthday Sport Balls! Een vrolijke verjaardag ballon vol voetballen, basketballen, honkballen en rugbyballen. Geef jouw kleine sportfanaat de dag van zijn of haar leven en scoor deze geweldige ballon vandaag nog.

Sport BallonBox bestellen
34821
87744

5. De eenhoorn verjaardag ballon

Voor alle jongens en meisjes die geen genoeg krijgen van eenhoorns zal de eenhoorn ballon of de Bubble Ballon Birthday Rainbow Unicorns een regelrechte hit zijn! Lekker vrolijk en kleurrijk: de eenhoorn doet het geweldig op elk kinderfeestje.

Eenhoorn BallonBox bestellen

Maak je verjaardag ballon compleet met een kaartje en kadootje

Een verjaardag ballonbox is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke gefeliciteerd tekst voor je op. Of zoek een kadootje uit om de jarige extra te verrassen. Voor kinderen hebben we bijvoorbeeld schattige knuffeltjes, ik vind jou lief figuurtjes of leuke spaarpotjes in de vorm van een uiltje.

Happy Birthday Regenboog confetti
Happy Birthday Smiley
Hartelijk Gefeliciteerd (Goud met confetti)

Bestel eenvoudig in 3 stappen

  • Stap 1 Icon balloon min Kies een ballon
  • Stap 2 Icon card min Kies een kaartje
  • Stap 3 Icon package min Verzenden