Een ballon voor elke leeftijd

Een ballon voor elke leeftijd

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je oma die 90 wordt? Of wil je jouw lieve buurkindje van 10 verrassen met haar verjaardag? Welke leeftijd iemand ook heeft, een vrolijke ballon zorgt gegarandeerd voor een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger! Bij Ballonbox heb je de mogelijkheid om een speciale leeftijd ballon te versturen, maar we hebben daarnaast nog tal van andere leuke, mooie en feestelijke ballonnen in onze collectie.

Een ballon versturen gaat snel en eenvoudig: je bestelt de door jou gewenste ballon online en wij zorgen dat deze in een mooie verpakking op de juiste dag wordt bezorgd. Bij het openmaken plopt de ballon direct uit de doos: dit zorgt voor het ultieme verrassingseffect!

Om je inspiratie te geven vind je hieronder een aantal van onze leukste ballonnen voor elke leeftijdscategorie:

81a MQ Yw6v6 L AC SL1500 300x300
FB1 M 3 010 02 S 300x200

1. Leeftijd ballon met cijfers

Een verjaardag of jubileum vieren doe je met een cijferballon! Van 1 tot 100, door de cijferballonnen te combineren stel je zelf de juiste ballon voor elke leeftijd of jubileum samen. Onze cijferballonnen zijn er in diverse varianten: van zacht roze of blauw tot feestelijk zilver en goud en stijlvol zwart.

Cijfer BallonBox bestellen

2. Geboorteballon

Ook de geboorte van een kleintje mag natuurlijk groot gevierd worden! Wil je echt eens wat anders sturen dan alleen een kaartje? Kies dan een mooie geboorteballon uit om de kersverse ouders, broertjes of zusjes mee te verrassen!

Geboorte BallonBox bestellen
Everloon Ballon Met Muisjes 10 900 K 247x247 1
10 3001 K 1 300x300

3. Ballon voor Abraham of Sarah

Wat een mooie mijlpaal! Volgens de traditie zien mannen Abraham en vrouwen Sarah op de dag dat ze 50 jaar worden. Een dag die groots gevierd mag worden! Vaak wordt er een pop in de tuin van de jarige gezet, maar het is natuurlijk ook heel leuk en feestelijk om een speciale Abraham of Sarah ballon cadeau te doen! Naast ballonnen hebben we ook slingers, vlaggetjes en leuke cadeautjes die jouw Abraham of Sarah Ballonbox helemaal compleet maken.

Sarah of Abraham producten bestellen

4. Een ballon voor opa of oma

Niet alleen ouders, maar ook opa’s en oma’s verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Want opa of oma worden is een heel bijzonder moment. De band die je hebt met kleinkinderen is dan ook uniek. Speciaal voor alle grootouders hebben we een uitgebreide collectie aan speciale opa en oma ballonnen, kaartjes en cadeautjes.

Opa of Oma producten bestellen
10 70154 K 1 291x300

Maak je leeftijds ballon compleet met een kaartje en kadootje

Een leeftijd ballonbox is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke gefeliciteerd tekst voor je op. Of zoek een kadootje uit om de jarige extra te verrassen. Voor kinderen hebben we bijvoorbeeld schattige knuffeltjes, ik vind jou lief figuurtjes of leuke spaarpotjes in de vorm van een uiltje.

Cijferballon Rose Goud
Neon ballon – 21
70 Regenboog confetti

Bestel eenvoudig in 3 stappen

  • Stap 1 Icon balloon min Kies een ballon
  • Stap 2 Icon card min Kies een kaartje
  • Stap 3 Icon package min Verzenden