Het leukste cadeau voor de jarige!

Gefeliciteerd! Is er binnenkort iemand jarig en wil je diegene eens verrassen met wat originelers dan een kaartje of een bloemetje?

Denk dan eens aan een vrolijke verjaardag ballon! Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal zich echt jarig voelen!

Kies de mooiste verjaardag ballon
Ballonbox biedt een ruim assortiment aan verjaardag ballonnen, er is voor elke jarige een leuke ballon te vinden. En voor elke leeftijd! Jong of oud, iedereen vindt het super leuk om te worden verrast op zijn of haar verjaardag.

Kies voor een uitbundige en kleurrijke happy birthday ballon, een ballon speciaal voor Abraham of Sarah of laat een speciale leeftijd ballon versturen.

Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw verjaardag ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum, zodat de ontvanger deze ook op zijn of haar verjaardag krijgt.

Bubble ballon Birthday Briljant stars.

Populaire Verjaardags Ballonnen

De gebruikte teksten in deze collectie zijn onder andere geschikt voor vader en moeder, maar natuurlijk ook voor de jarige, de leukste buren en die lieve bonus mama en bonus papa.
“Even een lekker bakkie” zeggen we hier in Nederland heel erg vaak. Bij al die typisch Nederlandse koffiemomenten is een heerlijk chocolaatje in de vorm van een koffiekopje natuurlijk heel erg welkom. Een prachtige en zeer herkenbare verpakking bovendien.
7 Jaar Birthday
Vanaf: 9,95
Folieballon 4th birthday boy is een leuke ballon voor elke 4e verjaardag. De ballon is gemaakt van Micofoil en heeft een zweeftijd van 10 dagen. De ballon wordt gevuld met helium.
5th birthday girl
Vanaf: 9,95
Folieballon H5th birthday girl is een leuke ballon voor elke 5e verjaardag. De ballon is gemaakt van Micofoil en heeft een zweeftijd van 10 dagen. De ballon wordt gevuld met helium.
Ingrediënten: Suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, sojalecithine, natuurlijke vanille aroma. Cacaobestanddelen tenminste 31% Allergenen: melk, soja Kan sporen van noten bevatten.
De gebruikte teksten in deze collectie zijn onder andere geschikt voor vader en moeder, maar natuurlijk ook voor de jarige, de leukste buren en die lieve bonus mama en bonus papa.
Bekijk alle
verjaardags Ballonnen
Slinger Hier is het feestje

Maak je verjaardag ballonbox compleet met een kaartje of kadootje
Een verjaardag ballonbox is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke gefeliciteerd tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje of feestelijke versiering uit om de jarige extra in het zonnetje te zetten! Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks voor de jarige bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke verjaardagballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten, kadootjes en versieringen. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Verjaardag Ballon Bestellen