Beterschap ballon versturen

Home Beterschap ballon versturen

Geef een opkikker cadeau met een vrolijke ballon!

Is er iemand in je omgeving ziek en kan hij of zij wel een hart onder de riem gebruiken? Denk dan eens aan een vrolijke beterschap ballon.

Helaas kunnen onze ballonnen iemand niet beter maken, maar ze zorgen in ieder geval voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Wij versturen jouw beterschap ballon in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal echt verrast zijn!

Kies de mooiste beterschap ballon
Ballonbox biedt een gevarieerd assortiment aan mooie beterschap helium ballonnen, er is voor ieder wat wils. Ingetogen en rustig of juist uitbundig en kleurrijk, kies de beterschap ballon die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger.

Jong en oud, iedereen zal het super leuk vinden om te worden verrast met een ballon als lieve beterschapswens. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw beterschap ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum zodat de ontvanger zijn of haar verrassing op de gewenste dag ontvangt.

29624 370x490

Populaire Beterschaps Ballonnen

Heel veel beterschap

€ 12,50

Kusje! Ik kan niet wachten om jou weer te knuffelen.

€ 12,50

Get well! set

€ 21,95

Spider-Man Web

€ 17,50

Beterscha(a)p

€ 12,50

Sterkte

€ 12,50

Get Well smiley faces

€ 12,50

Beterschap Smiley set

€ 21,95

Een hart onder de riem

€ 12,50

Smiley 'Beterschap!'

€ 12,50
10 8604 K 1 291x300

Maak je beterschap ballon compleet met een kaartje of kadootje
Een beterschap ballon versturen doe je natuurlijk niet zonder een persoonlijke touch. Kies een mooie kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje uit om de ontvanger extra op te vrolijken.

Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke beterschap ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten en kadootjes. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Beterschap ballon bestellen