Beterschaps Ballonnen

Kies de mooiste beterschap ballon
Ballonbox biedt het grootste assortiment aan beterschaps ballonnen, er is voor elke gelegenheid te vinden. Ook voor jong en oud, iedereen vindt het super leuk om een hart onder de riem te krijgen opfleuren van een ballon wanneer men in het ziekenhuis ligt of gewoon succes te wensen.

Kies voor een uitbundige en kleurrijke “Get Well Soon”ballon, of een speciale knuffel ballon of laat een andere beterschaps ballon versturen.

Home Ballonboxen Beterschap
Stap 01 Kies een ballon Kies een ballon

Kies de ballon die het beste past bij de gelegenheid.

Onze thema`s maken het zoeken naar de allermooiste ballon leuk en gemakkelijk.

Je gekozen filters
  • Thema: Beterschap ×
Ballonsoort
Opdruk
Prijs
€ 10,95 € 17,50

Get Well Soon

€ 10,95

Smiley 'Beterschap!'

€ 10,95

Get Well

€ 10,95

Get Well Soon Smiley

€ 10,95

Beterschap Bloemen

€ 10,95

Hugs and Good Vibes

€ 10,95
Truck solid Vóór 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Voor altijd in ons hart

€ 10,95

Big Hug

€ 10,95

You're my Superhero

€ 10,95

Get well soon pleisters

€ 10,95

Get Well smiley faces

€ 10,95

Beterschap ballon versturen

Geef een opkikker cadeau met een vrolijke ballon!
Is er iemand in je omgeving ziek en kan hij of zij wel een hart onder de riem gebruiken? Denk dan eens aan een vrolijke beterschap ballon. Helaas kunnen onze ballonnen iemand niet beter maken, maar ze zorgen in ieder geval voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Wij versturen jouw beterschap ballon in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal echt verrast zijn!

Kies de mooiste beterschap ballon
Ballonbox biedt een gevarieerd assortiment aan mooie beterschap helium ballonnen, er is voor ieder wat wils. Ingetogen en rustig of juist uitbundig en kleurrijk, kies de beterschap ballon die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Jong en oud, iedereen zal het super leuk vinden om te worden verrast met een ballon als lieve beterschapswens. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw beterschap ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum zodat de ontvanger zijn of haar verrassing op de gewenste dag ontvangt.

Maak je beterschap ballon compleet met een kaartje of kadootje
Een beterschap ballon versturen doe je natuurlijk niet zonder een persoonlijke touch. Kies een mooie kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje uit om de ontvanger extra op te vrolijken. Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke beterschap ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten en kadootjes. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

10 70057 K 1 300x300