Liefde ballon versturen

Home Liefde ballon versturen

Het leukste cadeau om de liefde te vieren!

Liefde is natuurlijk het mooiste wat er is en dat mag gevierd worden! Is er iemand in jouw leven die je op een originele, lieve of grappige manier wilt vertellen dat je van hem of haar houdt?

Denk dan eens aan een vrolijke liefde ballon. Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvanger zal echt verrast zijn!

Kies de mooiste liefde ballon
Zet jouw grote liefde eens in het zonnetje, vier een mooie vriendschap of verstuur een anonieme valentijnsballon naar je secret crush! Ballonbox biedt een ruim assortiment aan liefde ballonnen en er is voor ieder wat wils.

Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw liefde ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum, zodat jouw geliefde deze op de gewenste datum ontvangt.

97182

Populaire Liefdes Ballonnen

#1 Dad

€ 12,50

Infinity Love

€ 12,50

Believe in your dreams

€ 12,50

I Love You Hartvormig

€ 12,50

Super PAPA

€ 12,50

Ik Vind Je Lief

€ 12,50

Hugs and good vibes set

€ 21,95

L(hart)VE rood

€ 12,50

Figuurballon Ring met diamant

€ 14,95

Love You Golden Heart Hartvormig

€ 12,50
16676 300x300

Maak je liefde ballonbox compleet met een kaartje of kadootje
Een liefdes ballonbox is natuurlijk niet af zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje uit om jouw geliefde extra in het zonnetje te zetten.

Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke liefde ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten en kadootjes. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Liefde ballon bestellen