Geboorte ballon versturen

Home Geboorte ballon versturen

Het leukste cadeau om een geboorte te vieren!

Hoera! Er is een lief klein mensje geboren! Dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Wil je de kersverse ouders graag verrassen met iets originelers dan een kaartje? Denk dan eens aan een vrolijke geboorte ballon om de geboorte van hun zoon of dochter te vieren. Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon bij openmaken spontaan oppopt. De ontvangers zullen echt verrast zijn!

Kies de mooiste geboorte ballon
Ballonbox biedt een ruim assortiment aan geboorte ballonnen. Van ingetogen met zachte kleuren tot uitbundig en kleurrijk, er is voor elke smaak wel een ballon te vinden. Er is keuze uit geboorte ballonnen algemeen of ballonnen speciaal voor de geboorte van een zoon of dochter.

En natuurlijk is er ook aan opa’s en oma’s gedacht! Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw geboorte ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de geboorte ballon op de door jou aangegeven datum, zodat de ontvangers deze op de gewenste datum krijgen.

25860

Populaire Geboorte Ballonnen

Hoera! Een Meisje

€ 12,50

Jippie - een Jongen

€ 12,50

Baby Boy Moon & Stars

€ 17,50

Ik word grote broer

€ 12,50

Figuurballon Beer rammelaar

€ 14,95

Welkom Meisje Roze

€ 12,50

It's a boy

€ 12,50

Baby Girl Dots

€ 12,50

It's a Girl Roze Hartvormig

€ 12,50

Hello Baby

€ 12,50
Pv20057 263x300

Maak je geboorte ballonbox compleet met een kaartje of kadootje
Een geboorte ballon versturen doe je natuurlijk niet zonder een persoonlijke touch. Kies een leuke kaart en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk bijpassend kadootje, zoals een rompertje, slabbetje of knuffeltje uit.

Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke geboorteballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten en kadootjes. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Geboorte ballon bestellen