Tips: Geniet (langer) van uw Ballonnen

Tips en onderhoud

Ballonnen en temperatuur: laat geen ballonnen achter in een warme auto – helium zet uit in de hitte en dit kan ertoe leiden dat je ballonnen knappen! We raden u aan om airconditioning te gebruiken in uw voertuig wanneer u op een warme dag ballonnen vervoert. Als de ballonnen nat worden van de regen en beginnen te hangen, maak je geen zorgen – ze drogen vanzelf op. Wanneer met helium gevulde ballonnen in kou worden meegenomen, zullen ze tijdelijk slapper worden en zullen ze opnieuw uitzetten als ze weer warm worden.

Verjaardag in stijl

Coronaproof een verjaardag vieren doe je met de allerleukste gefeliciteerd ballons! Onze gefeliciteerd ballons zijn feestelijk en stijlvol tegelijk. Maak je verjaardagscadeau helemaal af met een bijpassende kaart, cadeautje of versiering.

Hartelijk Gefeliciteerd
Happy Birthday
Hartelijk Gefeliciteerd TOPPER!

Nieuw huis

Een nieuw huis is natuurlijk een heel goede reden voor een feestje! De housewarming moet nog even uitgesteld worden, maar je kan de gelukkige huisbezitters natuurlijk wel op een originele manier feliciteren met hun nieuwe stulpje.

Een nieuw huis
New home op blauw
Home is where the heart is

25 jaar getrouwd

Wat een mijlpaal! 25 jaar getrouwd zijn mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Kies de mooiste zilveren huwelijk ballons en geef als extraatje een gepersonaliseerde cadeau-cheque.

Zilver – 25 jarig Huwelijk – Gefeliciteerd
Fltx 12In/30cm Anniversary 25 Year /12
Wens Geurzak Getrouwd

Liefde

Jouw (geheime) liefde op een écht ludieke manier, en toch coronaproof verrassen kan met onze speciale liefdesballons, kaartjes en cadeautjes!

Kies zelf of je jouw geliefde anoniem of gepersonaliseerd wil verrassen.

Glittergraphic Red Hartvormig
Ik vind jou lief! Boy in bag
Surprise Card – ik hou van jou

Opa en oma to be

Misschien heb je je (schoon)ouders in deze periode al een hele tijd niet gezien. Maar je wil ze heel graag (coronaproof) verrassen met het allerleukste kadootje dat er is: je bent in verwachting! Hoe leuk is het om dat te doen met een ballon die vrolijk uit de doos springt zodra deze geopend wordt!

Je wordt Oma
Je wordt Opa
Liefste Oma

Bestel eenvoudig in 3 stappen

  • Stap 1 Icon balloon min Kies een ballon
  • Stap 2 Icon card min Kies een kaartje
  • Stap 3 Icon package min Verzenden