Coronaproof cadeau

Het leukste coronaproof cadeau!

De huidige situatie maakt het voor ons allemaal lastig om speciale gelegenheden te vieren. Maar niet onmogelijk natuurlijk! Wil je een vriend, familielid of collega coronaproof feliciteren met een verjaardag, geboorte, jubileum of andere bijzonder moment? Dat kan met een vrolijke ballonbox! Onze ballon cadeaus worden volledig veilig per koerier verstuurd en zorgen voor 100% verrassing. Zo kun je de ontvanger ondanks alles tóch een heel feestelijk gevoel geven. Voor de nodige inspiratie hebben we alvast 5 leuke cadeau ideetjes voor diverse feestelijkheden voor je verzameld:

Homeslider doos met partyballon new min 227x300

Verjaardag in stijl

Coronaproof een verjaardag vieren doe je met de allerleukste gefeliciteerd ballons! Onze gefeliciteerd ballons zijn feestelijk en stijlvol tegelijk. Maak je verjaardagscadeau helemaal af met een bijpassende kaart, cadeautje of versiering.

Hartelijk Gefeliciteerd
Happy Birthday
Hartelijk Gefeliciteerd TOPPER!

Nieuw huis

Een nieuw huis is natuurlijk een heel goede reden voor een feestje! De housewarming moet nog even uitgesteld worden, maar je kan de gelukkige huisbezitters natuurlijk wel op een originele manier feliciteren met hun nieuwe stulpje.

Een nieuw huis
New home op blauw
Home is where the heart is

25 jaar getrouwd

Wat een mijlpaal! 25 jaar getrouwd zijn mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Kies de mooiste zilveren huwelijk ballons en geef als extraatje een gepersonaliseerde cadeau-cheque.

Zilver – 25 jarig Huwelijk – Gefeliciteerd
Fltx 12In/30cm Anniversary 25 Year /12
Wens Geurzak Getrouwd

Liefde

Jouw (geheime) liefde op een écht ludieke manier, en toch coronaproof verrassen kan met onze speciale liefdesballons, kaartjes en cadeautjes!

Kies zelf of je jouw geliefde anoniem of gepersonaliseerd wil verrassen.

Glittergraphic Red Hartvormig
Ik vind jou lief! Boy in bag
Surprise Card – ik hou van jou

Opa en oma to be

Misschien heb je je (schoon)ouders in deze periode al een hele tijd niet gezien. Maar je wil ze heel graag (coronaproof) verrassen met het allerleukste kadootje dat er is: je bent in verwachting! Hoe leuk is het om dat te doen met een ballon die vrolijk uit de doos springt zodra deze geopend wordt!

Je wordt Oma
Je wordt Opa
Liefste Oma

Bestel eenvoudig in 3 stappen

  • Stap 1 Icon balloon min Kies een ballon
  • Stap 2 Icon card min Kies een kaartje
  • Stap 3 Icon package min Verzenden