Coronaproof cadeau

Het leukste coronaproof cadeau!

De huidige situatie maakt het voor ons allemaal lastig om speciale gelegenheden te vieren. Maar niet onmogelijk natuurlijk! Wil je een vriend, familielid of collega coronaproof feliciteren met een verjaardag, geboorte, jubileum of andere bijzonder moment? Dat kan met een vrolijke ballonbox! Onze ballon cadeaus worden volledig veilig per koerier verstuurd en zorgen voor 100% verrassing. Zo kun je de ontvanger ondanks alles tóch een heel feestelijk gevoel geven. Voor de nodige inspiratie hebben we alvast 5 leuke cadeau ideetjes voor diverse feestelijkheden voor je verzameld:

homeslider doos met partyballon

Verjaardag in stijl

Coronaproof een verjaardag vieren doe je met de allerleukste gefeliciteerd ballons! Onze gefeliciteerd ballons zijn feestelijk en stijlvol tegelijk. Maak je verjaardagscadeau helemaal af met een bijpassende kaart, cadeautje of versiering.

Folie Ballon - 17 inch - Ø 43 cm - Hartelijk Gefeliciteerd
Hartelijk Gefeliciteerd TOPPER!

Nieuw huis

Een nieuw huis is natuurlijk een heel goede reden voor een feestje! De housewarming moet nog even uitgesteld worden, maar je kan de gelukkige huisbezitters natuurlijk wel op een originele manier feliciteren met hun nieuwe stulpje.

Ballon nieuw huis
Groene huisjes en sleutel
Little star light - Home is where the heart is

25 jaar getrouwd

Wat een mijlpaal! 25 jaar getrouwd zijn mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Kies de mooiste zilveren huwelijk ballons en geef als extraatje een gepersonaliseerde cadeau-cheque.

Folie Ballon - 17 inch - Ø 43 cm - Zilver - 25 jarig Huwelijk - Gefeliciteerd 
Fltx 12In/30cm Anniversary 25 Year /12
Gift Cheque - 25 jaar getrouwd

Liefde

Jouw (geheime) liefde op een écht ludieke manier, en toch coronaproof verrassen kan met onze speciale liefdesballons, kaartjes en cadeautjes!
Kies zelf of je jouw geliefde anoniem of gepersonaliseerd wil verrassen.

Snoepdoosje: Sweetie
Surprise Card - ik hou van jou

Opa en oma to be

Misschien heb je je (schoon)ouders in deze periode al een hele tijd niet gezien. Maar je wil ze heel graag (coronaproof) verrassen met het allerleukste kadootje dat er is: je bent in verwachting! Hoe leuk is het om dat te doen met een ballon die vrolijk uit de doos springt zodra deze geopend wordt!

Folie Ballon - 17 inch - Ø 43 cm - Je wordt Oma
Folie Ballon - 17 inch - Ø 43 cm - Je wordt Opa
Folie Ballon - 17 inch - Ø 43 cm - Liefste Oma

Bestel eenvoudig in 3 stappen

Stap 1

Kies een ballon

Stap 2

Kies een kaartje

Stap 3

Verzenden