Bedankt ballon versturen

Home Bedankt ballon versturen

Het leukste cadeau om iemand te bedanken!

Wil je een goede vriend, behulpzame collega of dierbaar familielid eens op een originele manier in het zonnetje zetten? Denk dan eens aan een vrolijke bedankt ballon!

Een speciaal cadeau in een mooie doos, waaruit de helium ballon spontaan oppopt na openmaken. De ontvanger zal echt verrast zijn!

Kies de mooiste bedankt ballon
Ballonbox biedt een gevarieerd assortiment aan mooie bedankt ballonnen, er is voor ieder wat wils. Ingetogen en rustig of juist uitbundig en kleurrijk, kies de bedankt ballon die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Jong en oud, iedereen zal het super leuk vinden om te worden verrast met ballon als lief bedankje.

Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je jouw bedankt ballon eenvoudig en snel online. Wij versturen de ballon op de door jou aangegeven datum zodat de ontvanger zijn of haar verrassing op de gewenste dag ontvangt.

10 70453 K 1 370x490 png

Populaire Liefdes Ballonnen

Mama jij bent de liefste

€ 11,95

Rainbow Stripes Hartvormig

€ 10,95

LOVE PINK. Hartvormig

€ 10,95

Moederdag met hartjes

€ 17,50

Love you Mom

€ 10,95

I Love You Script Modern Hartvormig

€ 10,95

I love you Hearts balloons

€ 17,50

Superheld Papa

€ 11,95

Love you beer

€ 14,95

Kiss me. Hartvormig

€ 10,95
16676 300x300

Maak je bedankt ballon compleet met een kaartje of kadootje
Een bedankt ballon versturen doe je natuurlijk niet zonder een persoonlijke touch. Kies een kadootje en wij printen er een persoonlijke tekst voor je op. Of zoek een leuk kadootje uit om meer je waardering te tonen!

Je hebt de keuze uit meer dan 500 verschillende opties, er zit dus altijd wel iets leuks bij. Om je te helpen bij het maken van je keuze geven wij je bij elke bedankt ballon alvast een selectie aan bijpassende kaarten en kadootjes. Zo heb je in no-time de perfecte ballonbox samengesteld!

Bedankt ballon bestellen